Svenska
Gamereactor
nyheter
Phantasy Star Online 2

Phantasy Star Online 2 innehåller både engelska och japanska röster

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Åtta år efter att Phantasy Star Online 2 ursprungligen släpptes i Japan, är det nu äntligen på väg till väst. Den 7 februari startar ett första beta-test till Xbox One, vilket vi tidigare berättat om, och nu har det officiella Twitter-kontot för spelet besvarat en fråga många undrat över:

"Hello, Arks! Here are some things you need to know about #PSO2 and the upcoming Closed Beta Test!

1. Phantasy Star Online 2 will feature full English voice acting! Choose between English and the original Japanese voices at any time!"

Tyvärr har spelet fortfarande inte blivit officiellt bekräftat för Europas del, även om Sega sagt att de arbetar för att göra det tillgängligt för så många spelare som möjligt. Om det skulle visa sig att spelet efter närmare ett decennium till slut lämnar Japan, men fastar i USA, skulle det verkligen kännas som ett grymt hån för fansen.

Phantasy Star Online 2

Relaterade texter

2
Phantasy Star Online 2 ute nu till Xbox One

Phantasy Star Online 2 ute nu till Xbox One

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har varit närmare ett decenniums väntan för fansen, men igår hände det. Phantasy Star Online 2 har nu officiellt släppts i väst. Det går nu att ladda ner till Xbox...

7
Inget regionslås i Phantasy Star Online 2

Inget regionslås i Phantasy Star Online 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har trevligt nog haft orsak att skriva om Phantasy Star Online 2 flitigt på slutet, ett spel flera av oss ser mycket fram emot efter åtta års väntan (det lanserades år...



Loading next content