Svenska
Gamereactor
nyheter
Senua's Saga: Hellblade II

Teamet bakom Hellblade II är fördubblat jämfört mot originalet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var under Game Awards förra månaden, som Phil Spencer intog scenen för att inte bara utannonsera och visa upp Xbox Series X, utan även presentera Ninja Theorys kommande spel, Senua's Saga: Hellblade II. Det är en direkt efterföljare till dundersuccén Hellblade: Senua's Sacrifice som släpptes till PC och Playstation 4 år 2017, Xbox One under 2018 och till sist Switch förra året.

Men sedan det lanserades har mycket hänt för Ninja Theory, som idag är helt ägda av Microsoft och därmed har fått bättre möjligheter att skriva upp sin ambitionsnivå. Och nu vet vi att teamet som gör uppföljaren är dubbelt så stort som inför föregångaren.

Detta får vi veta i utvecklardagboken The Dreadnough Diaries, där Tameem Antoniades berättar om hur Ninja Theory vuxit. Dessutom får vi veta att storyn kommer kretsa kring hur galenskap kan forma myter, religioner och gudar. Hur låter detta, tycker du?

HQ
Senua's Saga: Hellblade II

Relaterade texter

5 Snabba: Senua's Saga - Hellblade II

5 Snabba: Senua's Saga - Hellblade II

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Marie Liljegren

Äntligen en uppföljare till Hellblade: Senua's Sacrifice! Det var verkligen en favorit på min Playstation! Kommer jag som Playstation 5 ägare kunna fortsätta mitt äventyr...



Loading next content