Svenska
Gamereactor
nyheter
The Division 2

Kommer The Division 2 till Xbox Game Pass?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft lägger som bekant kontinuerligt till nya titlar till Xbox Game Pass, och inte sällan handlar det om både stora och helt nya spel. Därför spekuleras det ofta friskt om vad som är på gång. Nu har Ubisoft gett oss lite ledtrådar om vad som kan vara på gång.

Det handlar om The Division 2-kontot på Twitter, som just nu marknadsför en tävling där du kan vinna speciella Xbox One-konsoler, The Division-spelen och annat i kampen mot de förödande bränderna i Australien. Att andra officiella användare postar vänskapligheter i sådana sammanhang är vanligt, men här dök två Xbox-konton på Twitter upp; Xbox och Xbox Game Pass. Ett kort meningsutbyte dem emellan löd såhär:

Xbox: Are you locked and loaded? Because we are.

Xbox Game Pass: *grabs squirt gun* We're ready.

Det behöver såklart inte betyda något, men The Division finns redan nu till tjänsten och ska snart tas bort. Det skulle alltså kunna tyda på att det istället är dags för uppföljaren att ta dess plats. Vad tror du?

The Division 2

Relaterade texter

The Division 2Score

The Division 2

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

The Division 2 är till mångt och mycket en försiktig utveckling av det första spelet, men lika roligt och lika beroendeframkallande som förra gången. Andreas har patrullerat Washington D.C och försökt rädda de som räddas kan...

Jag hatar The Division 2

Jag hatar The Division 2

ARTIKEL. Skrivet av Patrik Severin

Jag såg fram mot The Division innan vi fick se det i rörelse. Men jag kom snabbt att ogilla det spelmekaniska och hur det påverkat andra besläktade spelserier på grund av hemska designval...



Loading next content