Svenska
Gamereactor
nyheter
Dreams

Rykte: Playstation 4-exklusiva Dreams kommer till PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nyligen avslöjade Jason Schreier på Kotaku att Playstation 4-exklusiva Horizon: Zero Dawn är på väg till PC. Sony har själv flaggat för att de ska satsa mer på multiformat tidigare, och Schreier säger också att Horizon inte är det enda Playstation 4-spelet som berörs.

Även Eurogamer-redaktören Tom Phillips stämde in i kören och skriver i ett svar på Twitter att Sony mycket riktigt ska släppa fler titlar till PC, samt lämnar en väldigt tydlig ledtråd om att Dreams är ett annat spel som snart kommer kunna avnjutas till andra format än Playstation 4:

"Horizon will be followed by others down the road - you don't need to Dream too hard to guess. But Xbox is already well-established launching games on PC at the same time, and eager to explore Switch..."

Precis som för Microsofts del, verkar det alltså som att vi inom kort kommer avnjuta de bästa versionerna av konsoltillverkas spel till annat än deras egna konsoler. Vad tänker du om detta?

Dreams

Relaterade texter

DreamsScore

Dreams

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Efter nästan ett år i early access är Dreams äntligen här på riktigt för att låta dig förverkliga alla dina drömmar.

0
Media Molecule-grundare lämnar spelvärlden

Media Molecule-grundare lämnar spelvärlden

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En veteran i spelvärlden har efter en tids funderande i samband med corona-pandemin bestämt sig för att pröva sina vingar i något helt annat sammanhang. Det handlar om...



Loading next content