Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Valhalla

Rykte: Här är de första detaljerna om Assassin's Creed Ragnarok

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att nästa kapitel i Ubisofts anrika lönnmördarserie heter Assassin's Creed Ragnarok, har det ryktats flitigt om på slutet. Tidigare har spelet haft arbetstiteln "Kingdom", och rykten har skvallrat om att vi denna gången ska få bedriva lönnmord i Norden komplett med vikingatema.

I en detaljerad rapport på Reddit från användaren u/nstav13, får vi nu veta en väldans massa om spelet som åtminstone delvis stämmer överens med tidigare uppgifter. Det är såklart fortfarande obekräftat, men vi bedömer ändå att innehållet är nog intressant för att dela med oss av.

Premiären sker tydligen redan den 29 september, och spelet kommer att vara "cross-gen". Vare sig du spelar man eller kvinna, kommer du att heta Jora, och det ska gå att köra multiplayer med tre andra spelare på samma sätt som i Assassin's Creed: Unity. Varje karaktär har även sin egen distinkta klass såsom i Ghost Recon: Breakpoint. Du kan när som helst växla klasser, även under spelets gång.

Det utlovas även massor av olika uppgraderingar, vilka aktiveras med hjälp av runor. Dessutom kommer svårighetsgraden vara högre uppskruvad denna gång, samt att vapnen har begränsad hållbarhet. Vi kan även se fram emot övernaturliga inslag av samma slag som i exempelvis Assassin's Creed Odyssey.

Hur låter detta, tycker du?

Assassin's Creed Valhalla

Relaterade texter



Loading next content