Svenska
Gamereactor
nyheter
Godfall

Godfall är helt skapat med co-op i åtanke

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det finns i dagsläget bara ett officiellt utannonserat Playstation 5-spel, även om vi såklart vet att det är massor på väg. Det handlar mer specifikt om Godfall, vilket utvecklas av Counterplay Games och ges ut av Gearbox Publishing. De själva kallar det för en "looter slasher" och det är utvecklat enligt klassisk live service-modell samt helt skapat med co-op i åtanke.

Sistnämnda bekräftas på Playstation-bloggen av creative director Keith Lee, som säger:

"Godfall's designed from the ground up with co-op in mind- You can play the entire game in solo, duo or trio. Your enemies will respond dynamically, mutating their behavior and attack patterns based on your group size. Our goal for co-op is stronger together, and fun for all."

Du kommer med andra ord kunna spela det ensam, men det låter som att co-op är vad som gäller för den som verkligen vill få uppleva vad det har att erbjuda. Spelet släpps utöver Playstation 5, även till PC via Epic Game Store nästa år.

HQ
Godfall

Relaterade texter

GodfallScore

Godfall

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Ett av de mest hypade releasespelen till Playstation 5 är lika snyggt som det är platt, tunt och enformigt...

5
Godfall släpps till Steam och Xbox i april

Godfall släpps till Steam och Xbox i april

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Gearbox och Counterplays Godfall blev tyvärr ingen höjdare och hade gott om problem vid lanseringen. Sedan dess har de arbetat på att förbättra spelet, och om några...

0
GRTV videorecenserar PS5-titeln Godfall

GRTV videorecenserar PS5-titeln Godfall

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Counterplay / Gearbox-spelet Godfall var hypat på förhand. Som en urläckert förpackat och ytterst våldsam mix mellan Diablo, God of War och Destiny. Det färdiga spelet...



Loading next content