Svenska
Gamereactor
nyheter
Senua's Saga: Hellblade II

Hellblade II var planerat innan Microsofts uppköp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi börjar så smått se de första livstecknen från Microsofts många nya utvecklare i och med utannonseringar som Bleeding Edge från Ninja Theory samt Obsidians kommande Grounded. Dessutom har de alla vittnat om att de fått en ökad mängd resurser, vilket hjälpt utvecklare som tidigare levt på marginalerna, något som fått tidigare utannonserade spel som exempelvis Wasteland 3 att få ett rejält grafiskt lyft.

Hittills har dock alla utannonserade projekt varit sådana som påbörjats redan innan Microsoft köpte upp dem, och nu har det bekräftats att detta även gäller Senua's Saga: Hellblade II. Detta rapporterar Gamespot som skriver:

"The game was on Ninja Theory's roadmap by the time Microsoft approached the studio regarding partnership opportunities".

Hittills har vi med andra ord inte fått se något spel som helt påbörjats under Microsofts paraply, även om just Hellblade-uppföljaren kan skryta med att vara det första bekräftade Xbox Series X-spelet från en av de nya utvecklarna.

Senua's Saga: Hellblade II

Relaterade texter

5 Snabba: Senua's Saga - Hellblade II

5 Snabba: Senua's Saga - Hellblade II

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Marie Liljegren

Äntligen en uppföljare till Hellblade: Senua's Sacrifice! Det var verkligen en favorit på min Playstation! Kommer jag som Playstation 5 ägare kunna fortsätta mitt äventyr...



Loading next content