Svenska
Gamereactor
nyheter
Gylt

Utvecklarna av Stadia-exklusivt spel säger att tjänsten inte är lättarbetad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är alltid svårare att utveckla till ett nytt format, och i några av de värsta fallen har det rent av hänt att spel inte släppts alls eller saknat funktioner. Med Stadia är det verkligen en helt ny teknik som gäller, men Google har flera gånger slagit fast att tjänsten ändå är lätt att utveckla till. Några som däremot inte håller med om det är Tequila Works, som låg bakom tjänstens hittills enda exklusiva spel, Gylt.

I en intervju med Gamereactor under Fun & Serious-mässen i Spanien nyligen, sade studiochefen Raúl Rubio:

"Basically, developing a very solid pipeline, ensuring that all of the game was 60fps and had the required resolution was a huge challenge. In our case, being a single-player narrative-driven adventure helped a lot. I can tell you, it's not easy."

Studion säger dock även att de arbetar vidare på Gylt, och det ska noteras att nästan alla utgivare värda namne idag arbetar på Stadia - så detta är ett problem som hyggligt snart bör vara avhjälpt.

Gylt

Relaterade texter

0
Gylt kommer till fler format

Gylt kommer till fler format

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att Stadia pensionerats, låter chefen för Tequila Works nu bekräfta att deras hyllade Gylt är på väg till andra plattformar...



Loading next content