Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Pornhub-användare gillar Overwatch och Fortnite samt föredrar PS4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Porrsidan Pornhub har gjort en grej av att varje år publicera statistik över vad data- och TV-spelare är intresserade av när det kommer till just så kallad "vuxenunderhållning". Precis som de senaste åren är det Overwatch-pornografi som toppar listan och antalet sökningar har rent av ökat med 8% sedan ifjol. Fortnite-sökningarna på sidan sjönk dock med 17%, men Epic Games ultrapopulära spel tog ändå betryggande hem andraplatsen. Andra sökningar som folk gör är på Pokémon och Minecraft samt relativa nykomlingen Apex Legends.

De mest spektakulära ökningarna står Resident Evil och Borderlands för på hela 213% och 554% - rimligen tack vare Resident Evil 2 samt Borderlands 3. Totalt är det dock Nintendo som toppar specifika figurer med totalt 5,7 miljoner sökningar på Zelda, vilket är runt miljonen fler än Lara Crofts andraplats. Det kan tilläggas att topplistan är fylld med val du kanske inte trodde att folk var intresserade av i dessa sammanhang, inte minst herr Bowser själv.

Den vanligaste konsolen att använda för Pornhub-surf är för övrigt Playstation 4, följt av Xbox One och sedan något överraskande PS Vita.

Overwatch
Overwatch
Overwatch
Overwatch

Relaterade texter

OverwatchScore

Overwatch

RECENSION. Skrivet av Aldin Sadikovic

För första gången någonsin släpper Blizzard ett spel samtidigt till konsol och PC, vi kollar in deras stekheta Overwatch i mastig recension för att se om de kan skaka om actiongenren...

0
Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nästa tisdag går kineserna lite senare än oss andra in i 2022, något Blizzard traditionellt brukar uppmärksamma i Overwatch. Spelets Year of the Tiger-evenemang är redan...



Loading next content