Svenska
Gamereactor
nyheter
Bioshock 4

Cloud Chamber-chefen vill inte avslöja om nästa Bioshock blir ett live service-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Igår kom nyheten Bioshock-fansen väntat på,då 2K bekräftade att nystartade utvecklaren Cloud Chamber är i full gång med en ny del i serien, som dock ligger fler år bort i tiden. Men tidigare har det som bekant ryktats att nästa Bioshock blir ett så kallat live service-spel, stämmer detta?

HQ

Det vet vi faktiskt inte, och orsaken till det är lite oroande. Det är studiochefen Kelley Gilmore som i en intervju hos GamesRadar svarar såhär på frågan om det blir just ett live service-spel:.

"This is another area of our industry that continues to evolve as players are looking for more from their gaming experiences. There isn't a 'one-size-fits-all' solution, so it will be incredibly important early in our development process to listen to our audience and understand what they're hoping to see in the next Bioshock. "

Hon säger visserligen att de ska lyssna till återmatning från spelare - och där vet vi utan några djupare undersökningar att det inte är vad man hoppas på - men 2K är samtidigt förmodligen den utgivare som varit mest pådrivande för live service och mikrotransaktioner.

Bioshock 4

Relaterade texter

3
Bioshock 4 tycks använda Unreal Engine 5

Bioshock 4 tycks använda Unreal Engine 5

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Epics grafikverktyg Unreal Engine 5 har redan från start sett lovande ut i offentliga teknikdemonstrationer och vissa utvecklare har redan bekräftat att de använder den...



Loading next content