Svenska
Gamereactor
nyheter
AO Tennis 2

Kolla in ny utvecklardagbok för AO Tennis 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För några veckor sedan utannonserades kommande tennisspelet AO Tennis 2 av Big Ant Studios samt Bigben Interactive. Nu har de även släppt en utvecklardagbok som låter oss följa med bakom kulisserna och kolla in spelutvecklingen närmare. Bland annat får vi en titt på Melbourne-kontoret där spelet tas fram, där vi får se hur utvecklarna digitaliserat kända arenor samt återskapat stjärnornas ansikten.

AO Tennis 2 släpps till PC, Playstation 4, Switch och Xbox One i januari. Vi utlovas massor av inställningsmöjligheter och annat lullull i form av nödvändiga licenser. Själva ser vi mest fram emot att få leverera förödande smashar från baslinjen.

Hur sugen är du själv på digital tennis?

HQ
HQ
AO Tennis 2

Relaterade texter

AO Tennis 2Score

AO Tennis 2

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Andreas har varit i Australien och lirat tennis, klagat på domare och till och med vunnit lite och är nu tillbaka. Så här gick det.

0
Kolla in ny utvecklardagbok för AO Tennis 2

Kolla in ny utvecklardagbok för AO Tennis 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

För några veckor sedan utannonserades kommande tennisspelet AO Tennis 2 av Big Ant Studios samt Bigben Interactive. Nu har de även släppt en utvecklardagbok som låter oss...

0
AO Tennis 2 utannonserat

AO Tennis 2 utannonserat

NYHET. Skrivet av Johan Vahlström

Vad får du om du blandar utgivaren av ett dåligt tennisspel, Tennis World Tour, med ett annat dåligt tennisspel, AO International Tennis? Jo, du får AO Tennis 2 som...



Loading next content