Svenska
Gamereactor
nyheter
Mechwarrior 5: Mercenaries

Spana in denna gameplay-genomgång av Mechwarrior 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den 10 december är det dags att låta gigantiska mechs utöva krigsföring till PC. Då släpps nämligen Piranha Games Mechwarrior 5: Mercenaries till Epic Games Store, och när du får en sådan enorm arsenal till ditt förfogande, kan det såklart vara på sin plats med en genomgång av vad som väntar.

I en ny video får vi kolla in vad spelet har att erbjuda samt följa med på ett uppdrag där en vapendepå ska förstöras. Givetvis med raserade byggnader och enorma explosioner som konsekvens. Genom att utföra dessa uppdrag belönas du sedan med salvage points för att skaffa fränare mechs, och du bör även reparera samt modifiera din befintliga trotjänare innan du antar nästa uppdrag.

Du kommer möta fiender i form av både flygfordon, tanks och såklart andra mechs - i vad som ser ut att bli en verklig fest för fans av skrynklad plåt. Spana in videon nedan.

HQ
Mechwarrior 5: Mercenaries

Relaterade texter

0
Mechwarrior 5: Clans nyligen utannonserat

Mechwarrior 5: Clans nyligen utannonserat

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Finns det något synonymt med MechWarrior är det klanerna. Deras högteknologiska krigsmaskiner och invasion av mänsklighetens inre världar är synonymt med licensen. Deras...



Loading next content