Svenska
Gamereactor
nyheter
AO Tennis 2

AO Tennis 2 utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vad får du om du blandar utgivaren av ett dåligt tennisspel, Tennis World Tour, med ett annat dåligt tennisspel, AO International Tennis? Jo, du får AO Tennis 2 som släpps i januari.

Det är ingen överdrift att säga att tennisspelen har varit rätt så dåliga under en lång tid. Vi är långt ifrån glansdagarna med bra Top Spin-titlar. Vi fick två försök förra året med titlarna som nämndes här ovan, men det var ingenting att hänga i julgranen. Nu har Bigben Interactive, utgivaren av Tennis World Tour, beslutat att serva oss en tvåa av AO Tennis. Spelet kommer släppas till Nintendo Switch, PC, Playstation 4 och Xbox One den 9:e januari. Om du är sugen på en trailer, så kan du kolla in den på Youtube.

AO Tennis 2

Relaterade texter

AO Tennis 2Score

AO Tennis 2

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Andreas har varit i Australien och lirat tennis, klagat på domare och till och med vunnit lite och är nu tillbaka. Så här gick det.

0
Kolla in ny utvecklardagbok för AO Tennis 2

Kolla in ny utvecklardagbok för AO Tennis 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

För några veckor sedan utannonserades kommande tennisspelet AO Tennis 2 av Big Ant Studios samt Bigben Interactive. Nu har de även släppt en utvecklardagbok som låter oss...

0
AO Tennis 2 utannonserat

AO Tennis 2 utannonserat

NYHET. Skrivet av Johan Vahlström

Vad får du om du blandar utgivaren av ett dåligt tennisspel, Tennis World Tour, med ett annat dåligt tennisspel, AO International Tennis? Jo, du får AO Tennis 2 som...



Loading next content