Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Rykte: Activision arbetar på egen Destiny-utmanare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Långt innan Destiny utannonserades, stod det klart att Bungie och Activision inlett ett strategiskt samarbete, som i korta drag handlade om att Activision gav ut och bekostade utvecklingen av Destiny och Destiny 2. Nyligen sprack dock samarbetet och Bungie jobbar nu vidare på Destiny 2 på egen hand - och tycks ha fått det att växa rejält tack vare flera strategiska beslut. Men det verkar även om att Activision jobbar på något eget i samma stil.

Detta påstår iallafall insidern TheGamingRevolution (som haft ett bra facit för Activision-relaterade läckor) och på Twitter skriver han att Activision satt igång flera projekt (däribland tre Call of Duty från Sledgehammer, Infinity Ward och Treyarch). Ett av spelen är dock en helt ny spelserie som specifikt ska fylla Destinys tomrum:

"Apparently, 10 different Activision projects have begun across their studios, not just the COD studios. 3 are Call of Duty, one is a new third party IP to replace the gap that Destiny once filled."

Vilken tredjepartsutvecklare som ska göra det, vet vi inte. En rimlig gissning är Saber Interactive som vuxit rejält på senaste tiden, vilket antyder att de har något på gång. Ta detta med en nypa salt tills vidare.

Destiny 2

Relaterade texter

2
Destiny 2: ShadowkeepScore

Destiny 2: Shadowkeep

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim snörade på sig rymdpjucken och återvände till månen för att ta sig an starten av det tredje året i Destiny 2...

4
Destiny 2: Black ArmoryScore

Destiny 2: Black Armory

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Det första innehållet till Destinys årliga content-paket är här och lämnar en hel del att önska för den som inte älskar att grinda...



Loading next content