Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3-försäljningen ökade närmare 1000% efter Switch-premiären

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I somras avslöjade CD Projekt Red att The Witcher 3: Wild Hunt sålt över 20 miljoner exemplar, och ännu dyker det titt som tätt upp på bästsäljarlistor, vilket tyder på att det tickar på bra. Men nyligen kom det även till Nintendo Switch (ni har väl läst vår recension), och många har såklart varit nyfikna på om det finns en marknad även där för Geralts underbara äventyr.

Och svaret är... jodå, det kan man lugnt säga! Åtminstone i England. Games Industry avslöjar nu att spelets försäljning ökade med närmare 1000% efter att The Witcher 3: Wild Hunt lanserats till hybridkonsolen. Trots sin ålder dök det återigen upp på bästsäljarlistan förra veckan, efter endast FIFA 20, Mario Kart 8 Deluxe och Ghost Recon: Breakpoint.

Hade du räknat med att Switch-ägarna skulle vara sugna på Witcher-mys?

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content