Svenska
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion utspelas i London för att "expandera varumärket"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Watch Dogs utspelades som bekant i maffiga Chicago medan Watch Dogs 2 lät oss besöka supertrevliga San Francisco. I det kommande tredje spelet Watch Dogs: Legion vankas däremot en betydligt mindre sexig plats - London. Det har fått många att undra sig varför man skulle vilja äventyra i en allmänt nedgången och skitig stad med mycket trängsel, men nu har Ubisoft förklarat varför. De menar att serien ska vara en världsomspännande historia och att det därför måste utspelas på olika platser världen över.

Det var i samband med Ubiday 2019 i Tokyo (via Famitsu) som utvecklaren Clint Hocking förklarade:

"To make the Watch Dogs brand bigger, you don't need to stick to the US, you need to approach the world more. There were also problems in various parts of the world, so I thought it would be interesting to focus on it."

För exempelvis Grand Theft Auto-serien har detta inte varit något som helst problem dock. Vad tror du om saken, blir det lika kul i London?

Watch Dogs: Legion

Relaterade texter

Watch Dogs: LegionScore

Watch Dogs: Legion

RECENSION. Skrivet av Sebastian Lundin

Min arma hjärna har försökt ställa om till vänstertrafik i en totalitär framtidsversion av London som är övervakat till den milda grad att du inte ens kan klia dig i skrevet utan att regeringen har ett ord att säga om saken...

Watch Dogs: Legion läggs ner

Watch Dogs: Legion läggs ner

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Watch Dogs: Legion fick det kämpigt redan när det lanserades i oktober 2020, men det blev faktiskt värre efter de första uppdateringarna. Efter lagringsproblem, krascher...



Loading next content