Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry: New Dawn

Far Cry: Blood Dragon, Watch Dogs och Rayman blir TV-serier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft är en av de utgivare som varit mest sugna på att få sina spelserier filmatiserade och vi har bland annat kunna avnjuta Prince of Persia, Assassin's Creed och Rabbids som film eller TV-serie. Runt knuten väntar The Division och Splinter Cell, men faktum är att de har fler järn i elden än så.

Hollywood Reporter kan nämligen rapportera att det är flera andra projekt på gång. Det inkluderar en TV-serie baserad på mobilspelet Hungry Shark som ska heta Hungry Shark Squad - men framför allt Far Cry 3: Blood Dragon, Watch Dogs och Rayman.

Det handlar för övrigt inte om att återskapa spelen som film/TV-serie, utan Blood Dragon ska exempelvis heta Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe och inkluderar drag från alla spelen. Som för att göra allt ännu lite bättre, är det Adi Shankar som ju briljerat med Castlevania-serien på Netflix, som ska producera serien.

Watch Dogs ska tydligen tonas ner något för att passa folk under 18 år med inriktningen "cybermystery" för tonåringar, där en superhacker löser mysterier på sin skola.

Vad tror du om Ubisofts satsning på filmatiserade spel?

Far Cry: New Dawn

Relaterade texter

Far Cry: New DawnScore

Far Cry: New Dawn

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Postapokalypsen har kommit till Far Cry, Kim har återigen blivit trakasserad av rabiata smådjur och tagit över fiendeläger...

0
GRTV videorecenserar Far Cry: New Dawn

GRTV videorecenserar Far Cry: New Dawn

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Vi skriver ju recensioner på så gott som alla spel som når butikshyllorna. Det har vi ju faktiskt gjort sedan september 2002. Text är roligt, och tränar hjärnan lite...



Loading next content