Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Kolla in vår video om Conqueror's Blade, få prylar och spela gratis idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Conqueror's Blade är ett fräscht tillskott till de strategiska onlinerollspelen, och ett spel som kombinerar tunga strider med snabba rörelser, kontroll över karaktärer samt bredare strategier för enhetsförflyttningar. Allt kombinerat med episk singleplayer-story och sociala system från onlinerollspelen.

Season 1 - Seize the Crown har just släppts och med detta kommer flera uppdateringar, inklusive ett Battle Pass. Det betyder att du kan skapa en Warlord, utforska den öppna spelvärlden, spela episka 15v15 strider online i Siege samt samarbeta med andra i världen genom att skapa eller gå med i ett Hus.

Det är ett spel med flera mål, och tillika ett du absolut bör testa. Det är trots helt gratis och finns nu tillgängligt att ladda hem, så kolla in vår video nedan och följ de tre enkla stegen som kommer du vara igång med spelandet redan idag, komplett med vår Crested Great Helm och HWACHA Arrow Launcher!

HQ

För att kunna spela gratis och få HWACHA Arrow Launcher och Crested Great Helm, följ bara dessa tre enkla steg:

Steg 1:

Registrera dig för spelet här.

Steg 2:

Få din kod för en Crested Great Helm (begränsad tillgång!) här.

Steg 3:

Få din Helmet-kod här.

Conqueror's BladeConqueror's Blade

Se även till att kolla in vår Livestream av spelet på måndag den 7 oktober, så vi alltså ska provspela själva.

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt tillsammans med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Conqueror's Blade

Relaterade texter



Loading next content