Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 4

12 miljoner gamers har testat Forza Horizon 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var visserligen Turn 10 som startade Forza-serien, men tack vare Playground Games är den större än de någonsin kunnat drömma om att Forza Motorsport skulle bli. Forza Horizon blev en succé redan från och med den första delen och sedan dess har det gått spikrakt uppåt.

För snart ett år sedan släpptes Forza Horizon 4, vilket vi sedan dess i omgångar sett växa i hög fart. Tidigare i år hade spelet nått över sju miljoner spelare, och nu meddelar Playground-utvecklaren Jon Knoless via Forza Monthly att spelet klättrat förbi 12 miljoner spelare.

Under sommaren har Forza Horizon 4 byggts ut med bland annat expansionerna Lego Speed Champions samt BBC Top Gear, vilket säkerligen bidragit till framgångarna. Förra sommaren köpte Microsoft för övrigt upp Playground Games, som idag väntas jobba på en femte del i serien samt ett rollspel som ryktas vara Fable-relaterat.

Vad tycker du om Forza Horizon-serien?

Forza Horizon 4

Relaterade texter

Forza Horizon 4Score

Forza Horizon 4

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Årets Forza ser inte ut att revolutionera konceptet särskilt mycket, men är det värt att sig en tur på den brittiska landsbygden och köra sönder oräkneliga stenmurar?



Loading next content