Svenska
Gamereactor
nyheter
No Man's Sky

No Man's Sky får VR-stöd om två veckor

Hello Games fortsätter att förbättra sitt rymdepos. Nu kommer möjligheten att spela i VR.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nästa uppdatering av No Man's Sky släpps 14 augusti och kallas Beyond. Den innehåller tre större komponenter: dels ett förbättrat onlinestöd med fler möjligheter att spela tillsammans med andra, dels stöd för VR, och så en ny del man inte vill avslöja än.

VR-stödet kommer att förändra hela spelkontrollen i grunden. När du flyger rymdskepp kommer du att styra med en spak snarare än med någon handkontroll, och för att använda ditt vapen/grävverktyg plockar du bara fram det över axeln. Det återstår att se hur bra spelet kommer att fungera i VR, men möjligheterna är enorma. Stödet kommer förstås både att finnas för PSVR och för PC-headset.

Det är imponerande att se hur mycket det här spelet har förbättrats under de tre år som har gått sedan den något skakiga starten. Kommer du att besöka Hello Games universum igen och kommer du i så fall att göra det i VR?

No Man's Sky

Relaterade texter

No Man's SkyScore

No Man's Sky

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

REWIND! Gamereactor backar bandet, kikar närmare på allt som skett under de gångna fyra åren och slår fast att detta idag är ett helt annat spel än vid premiären. Därmed vankas nytt betyg!

2
No Man's Sky firar sjuårsjubileum

No Man's Sky firar sjuårsjubileum

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Det är nästan otäckt så snabbt tiden rusar förbi, och på vissa sätt känns det redan som igår när Hello Games avtäckte sin polerade, första demonstration av spelet på...

0
No Man's Sky lanseras till Switch i oktober

No Man's Sky lanseras till Switch i oktober

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Man kan väl lugnt slå fast att Hello Games inte legat på latsidan under de nästan sex år som har gått sedan No Man's Sky släpptes till PC och Playstation 4. Med både...



Loading next content