Svenska
Gamereactor
nyheter
eFootball PES 2020

Nu finns ett demo av eFootball PES 2020 att ladda hem

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Varje år är det en strid mellan Konamis Pro Evolution Soccer och EA:s FIFA-serie där förstnämndas fans brukar hävda att Konami erbjuder bättre gameplay medan FIFA-fansen poängterar att EA har alla licenser. I år är striden dock hetare än på länge då Konami köpte upp rättigheterna till laget Juventus som alltså helt kommer saknas i FIFA 20. Där heter det istället Piemonte Calcio. Dessutom har Konami bytt namn på sin serie som i år heter eFootball PES 2020.

Nu kan du prova på detta själv då ett demo just släppts och som synes i infografen längst ner, finns många lag att välja bland. Bland annat kan du i demot spela som Bayern München, Manchester United och såklart Juventus. Dessutom har nu det officiella omslaget presenterats på Twitter, om du vill kolla in det.

Kommer du provspela demot?

eFootball PES 2020
HQ
HQ

Relaterade texter

5
eFootball PES 2020Score

eFootball PES 2020

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Fotbollsvärldens lillebror har bytt namn, men är detta tillräckligt för att PES ska kunna utmana FIFA? Johan har undersökt.

1
Kolla in Zlatan i eFootball PES 2020

Kolla in Zlatan i eFootball PES 2020

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Zlatan Ibrahimović älskar som bekant att visa upp sina nya klubbtröjor och under den korta tiden han spelat i Milan sedan comebacken, har han fått flera anledningar att...

0
Gamereactor Live: Vi spelar PES 2020 nu

Gamereactor Live: Vi spelar PES 2020 nu

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Konami fick verkligen till det med årets upplaga av PES, kallad eFootball PES 2020. Vi vill visa upp det i all sin prakt i dagens Gamereactor Live, och bjuder nu in dig...



Loading next content