Svenska
Gamereactor
nyheter
Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands

Stranded Sails släpps till konsoler och PC i oktober

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands har fått rejält mycket uppmärksamhet för sin unika stil och originella upplägg. Nu låter utvecklarna meddela att detta Harvest Moon/The Legend of Zelda-inspirerade spel släpps till PC, Playstation 4, Switch och Xbox One i oktober.

Att det skulle komma till så många format, var långt ifrån givet, men utvecklaren Merge Games inledde ett samarbete med Lemonbomb Entertainment och utgivaren Rokapublish för att göra det möjligt och tack vare det får nu en store del av spelvärlden chansen att avnjuta äventyret.

Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands gar en öppen värld och utspelas på en mystisk ö där du hamnat efter ett skeppsbrott. Målet är att överleva, och för att göra detta så du lösa mysterier och försöka ta dig därifrån.

Spana in trailern nedan, för vad som har potential att bli en riktig indie-hit. Vad tycker du om Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands att döma utifrån det du fått se hittills?

HQ
HQ
Stranded Sails: Explorers of the Cursed IslandsStranded Sails: Explorers of the Cursed IslandsStranded Sails: Explorers of the Cursed Islands

Relaterade texter



Loading next content