Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Kolla in fysiska utgåvan av The Witcher 3: Wild Hunt till Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sent på nittiotalet och tidigt på 2000-talet var såkallade "big box"-utgåvor vanliga. Dessa kunde innehålla spelkartor, guideböcker med mera samt var huserade i en större papplåda som såg fräsigare ut i spelhyllan. På senare år har dessa utgåvor dock istället kallats "special edition" och sålts för en högre summa än basspelet utan papplåda men det verkar CD Projekt Red ändra på, åtminstone med Switch-versionen av succérollspelet The Witcher 3: Wild Hunt.

Den fysiska utgåvan av liret visades upp på The Witchers officiella Twitter-konto tidigare idag och innehåller spelet på kasett, båda expansionerna, de 16 DLC-paketen, klistermärken, en karta, The Witcher Universe Compendium och en finfin papplåda att ha alla godbitarna i.

Kommer du att spela Witcher 3 på din Switch?

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content