Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Musiken till Red Dead Redemption 2 släpps den 12:e juli

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av, får man väl säga, de mest efterlängtade soundtracken på år och dagar, har äntligen fått ett bekräftat släppdatum. Red Dead Redemption 2 släpptes i november förra året, men till skillnad från dess föregångare (där musiken hängde med dem som köpt specialutgåvan redan från start), dröjde det här. Och medan framträdanden och diverse Youtube-kanaler fått duga för oss som inte kan få nog av stråkarna, tonerna och känslan som det frambringat, är det inte långt kvar innan vi officiellt kan lägga labbarna på samlingen.

Det var redan i fredags som nyheten skickades ut på bland annat Rockstars Twitter, men ser man till deras hemsidas nyhetskanal, är det den 12:e juli som gäller. Du kan förhandsboka det digitalt (i nuläget finns det inget konkret som pekar på att vi kommer få fysiska plattor, även om stenkakor hade varit riktigt fränt) via iTunes och då kunna ladda ned "Crash of Worlds" av Rocco DeLuca och Daniel Lanois "Table Top" redan nu. Dessa två finns även i skrivande stund på Spotify.

Däremot är, för det vaksamma ögat, inte tal om den kompletta samlingen. Ögnar du listan märker du rätt fort att flera stycken saknas. Något som vi också uppmärksammat, men inte är överdrivet oroliga över. Detta då det i samma mening talas om "The Music of Red Dead Redemption 2: Original Score", vilken ska lanseras senare i sommar (åter igen, inget om exakt när). Och där, misstänker vi, ligger de riktiga pärlorna.

Red Dead Redemption 2
He sees the fire in our eyes.

Relaterade texter

Red Dead Redemption 2 (PC)Score

Red Dead Redemption 2 (PC)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett av förra årets bästa spel har äntligen kommit till PC med allt vad det innebär, Kim lät sina datorer svettas ordentligt under slående vackra ridturer...



Loading next content