Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Senaste Fortnite-tillägget låter dig kurera dina lagkamrater

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fortnite uppdateras i tid och otid och det är sällan en vecka går utan att något nytt läggs till. Efter att vi på sistone har fått både stormar på burk, samarbete med Air Jordan och rörelsekänsliga granater, kommer nu något extra vad gäller hälsan.

Nej, det är inte officiella träningskläder bärandes spelets loggor, utan vad Epic själva kallar "Chug Splash"; på ytan en granat som (förutom att påminna oss om valfri energidryck/reklampryl för Vice City) när den kastas, fyller på livmätarna hos dem i närheten. Upp till tre andra spelare kan dra nytta av en som kastas och varje spelare den rör kommer ges 20 helath points (upp till tre spelare kan läkas samtidigt). Varför detta är en rätt så stor grej är därför att Fortnite tidigare enbart tillåtit förbandslådor att nyttjas och påverka den som burit dem.

Utöver dessa har även hagelgeväret gjorts mindre effektivt på medel och längre avstånd samt att man plockat bort de dubbla pistolerna, dynamiten och Boom Bow efter att spelare uttryckt önskan om att sänka mängden explosiva medel tillgängliga.

Fortnite
Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...



Loading next content