Svenska
Gamereactor
nyheter
Cadence of Hyrule - Crypt of the NecroDancer Feat. The Legend of Zelda

Cadence of Hyrule verkar släppas imorgon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var nog många som höjde åtminstone ett ögonbryn när Cadence of Hyrule - Crypt of the NecroDancer Feat. the Legend of Zelda annonserades under Nindies presentationen i mars. Och med det fick vi även att det skulle komma våren 2019. Nu är våren snart förbi och vi har ännu inte sett en skymt av denna stekheta indietitel. Men nu verkar det vara dags trots allt.

I Nintendos nyhetsbrev för maj finner vi nämligen Cadence of Hyrule mellan Assassin's Creed III Remastered samt Resident Evil, spel som landade på Switchen den gånga veckan. Men det slutar inte där. En flitig Twitter användare har nämligen upptäckt en förändring i Nintendo of Americas källkod som avslöjar Cadence of Hyrules utgivningsdatum: 30 maj, imorgon alltså. Vi kommer således inte behöva vänta speciellt länge för att se om detta stämmer eller ej, men vi håller självfallet tummarna för att detta stämmer.

HQ

Tack Nintendo Life.

Relaterade texter

0
Cadence of Hyrule verkar släppas imorgon

Cadence of Hyrule verkar släppas imorgon

NYHET. Skrivet av Johan Jolin

Det var nog många som höjde åtminstone ett ögonbryn när Cadence of Hyrule - Crypt of the NecroDancer Feat. the Legend of Zelda annonserades under Nindies presentationen i...



Loading next content