Svenska
Gamereactor
nyheter
Metro Exodus

Mer om de båda utlovade Metro Exodus-expansionerna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Metro Exodus släpptes tidigare i år och fick ett genomgående fint mottagande. Deep Silver och 4A Games släppte då även något de kallade Expansion Pass, som skulle innehålla två expansioner till spelet (som självklart även går att köpa separat).

Nu har de presenterat detta närmare, och den första av dem, som heter The Two Colonels, släpps i sommar och här får vi träffa Colonel Khlebnikov som är på egna mystiska eskapader under staden Novosibirsk. Vi utlovas ett nytt vapen av det hetare slaget - en eldkastare - samt "claustrophobic environments" att använda det i.

Därefter väntar sedan Sam's Story som kommer tidigt nästa år, och då får vi axla rollen som en amerikansk karaktär i en kamp om överlevnad på en bana baserad på Vladivostok. Det är en historia om att få återvända hem där Sam behöver använda alla tänkbara trick för att hålla sig vid liv.

Låter kort sagt som påkostade bonusäventyr. Gillar du när utvecklare släpper extra singleplayerinnehåll till sina spel?

HQ
HQ
Metro Exodus

Relaterade texter

Metro ExodusScore

Metro Exodus

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Det brukar oftast pratas om underskattade, dissade, eller helt enkelt; bra spel som helt undgår publikens öga (sistnämnda är vad amerikanarna brukar kalla "hidden...

0
Metro Exodus har sålt 8,5 miljoner exemplar

Metro Exodus har sålt 8,5 miljoner exemplar

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

4A Games lovade oss att Metro Exodus skulle bli långt mer ambitiöst än de två tidigare titlarna, och så blev det - med en enorm framgång som kom som ett brev på posten....



Loading next content