Svenska
Gamereactor
nyheter
Persona 5

Persona 5 har sålt 2,4 miljoner exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Persona 5 är definitivt inte ett spel för alla, men det har ändå lyckats hitta en rejäl fanskara. Detta bevisas inte minst i en intervju hos GNN Gamer där producenten Naoto Hiraoka, nu bekräftar att Persona 5 faktiskt redan sålts i 2,4 miljoner exemplar sedan lanseringen för två år sedan:

"At present, Persona 5 accounts for more than 2.4 million in global sales numbers. Since its launch, we have won many game awards, and received much feedback from fans. The response has been very enthusiastic."

Som ni säkert redan vet jobbar Atlus dessutom på två utgåvor till av spelet (där en väntas vara en Switch-utgåva), så räkna med att siffran kommer växa rejält mycket mer under 2019.

Persona 5

Relaterade texter

Persona 5Score

Persona 5

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Den hyllade rollspelsserien har äntligen återvänt. Mathias berättar allt om sitt dubbelliv, som skolelev om dagarna och gentlemannatjuv om nätterna...

1
Persona 5 har sålt 3,2 miljoner exemplar

Persona 5 har sålt 3,2 miljoner exemplar

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Persona-serien startade som ett nischspel för en japansk publik, men precis som Final Fantasy och Dragon Quest har det med tiden blivit ett internationellt fenomen som...



Loading next content