Svenska
Gamereactor
nyheter
Judgment

Yakuza-studions Judgment släpps i juni

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ryu ga Gotoku, studion bakom Yakuza-spelen, utannonserade förra året ett nytt spel kallat Judgment. Nu har releasedatumet spikats för kriminaldramat.

När spelet utannonserades kallades det Project Judge, eller Judge Eyes i Japan, men det bytte sedan namn till Judgment. Spelet utspelar sig i Yakuza-distriktet Kamurocho och följer Takayuki Yagami, en före detta advokat som nu jobbar som detektiv. Nu har releasedatumet bekräftats till den 25:e juni.

Den stora skillnaden mot Yakuza-spelen är att du i Judgment kommer kunna spela med engelskt tal. Du kan även välja de japanska rösterna. Intressant är att det finns två olika engelska undertexter. Du kan antingen välja mellan att ha den engelska undertexten till vad de japanska röstskådespelarna faktiskt säger eller att ha den text som hör till den dialog som talas av de engelska. Den andra versionen har ett större fokus på vad en person skulle säga på engelska, vilket kan skilja sig mot vad som sägs på japanska. Detta säger Scott Strichart, som är producent i översättningsteamet, i en Playstation-blogg.

"Essentially, we took a base translation and then pushed it out into two different directions for Japanese audio and English audio. The Japanese audio got our traditional "Yakuza" pass, listening intently to each line and crafting the dialog to suit it. The English script was written for actors to perform it, with more of a focus on making sure it sounded like things people would actually say in English. Sometimes, the two versions are totally the same! Others, it's totally different."

HQ
Judgment
"Är detta din profilbild?"

Relaterade texter

5
JudgmentScore

Judgment

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Johan har undersökt om det är lika kul att vara detektiv i Kamorucho som det vanligtvis är att vara en yakuza i denna spinoff.

0
Spela Judgment gratis denna helg

Spela Judgment gratis denna helg

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Lost Judgment lanseras nästa vecka (den 24 september), och vi har redan delat med oss av våra åsikter om det i vår recension. Om du funderar på att köpa det, men inte är...

0
Gamereactor Live: Vi spanar in Judgment

Gamereactor Live: Vi spanar in Judgment

NYHET. Skrivet av Kim Orremark

Judgment är det nya spelet från Ryu ga Gotoku Studio (läs vår recension) och även om det påminner mycket om Yakuza-serien, som studion annars är känd för, finns det en...



Loading next content