Svenska
Gamereactor
nyheter
Civilization VI

I februari drabbar klimatförändringarna Civilization VI

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Firaxis Games har utannonserat en ny expansion till Civilization VI, och denna gång handlar det inte främst om nya civilisationer (även om det finns sådana med) - utan om klimatförändringar. Expansionen heter Gathering Storm och innehåller nio nya ledare, åtta nya civilisationer, sju underverk och en hel rad nya enheter.

Vädret är dock som sagt huvudnumret och du kan se fram emot aktiva vulkaner, extremväder, torka, översvämningar och mycket annat. Och det behöver inte nödvändigtvis vara negativt för dig, för vissa områden blir bördigare medan andra istället råkar illa ut. Men behandlar du naturen för risigt kommer det bita dig i rumpan till slut då miljöförstöring gör det svårare för din civilisation.

Till detta kommer även två nya scenarion; Black Death och War Machine. Förstnämnda handlar om pesten medan det andra låter dig hoppa in under andra världskriget. Gathering Storm verkar kort sagt tämligen fullspäckat och den 14 februari kommer det till PC.

Civilization VI
Civilization VICivilization VICivilization VI

Relaterade texter

7
Civilization VIScore

Civilization VI

RECENSION. Skrivet av Kristian Kask

Kristian har styrt sin civilisation genom århundradena i Firaxis senaste strategipärla för att ta reda på om det håller måttet...



Loading next content