Svenska
Gamereactor
nyheter
Void Bastards

Bioshock-inspirerade Void Bastards utannonserat på X018

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var i samband med nattens sändning från X018 Inside Xbox som Microsoft lät utannonsera Void Bastards. Det utvecklas av Blue Manchu Games, vilket är Jonathan Cheys nya studio. Han var med och grundade Irrational Games samt var development director för både Bioshock och System Shock 2 - och med det i bagaget kan man naturligtvis skruva upp förväntningarna lite.

Det nya spelet har en tämligen unik grafikstil och tycks påminna lite om just Bioshock och System Shock 2, där du ska hjälpa fångar att fly från det extremt rymningssäkra rymdfängelset Void Ark. Du kommer kunna påverka storyn med dina val och handlingar, och det utlovas möjlighet att snickra ihop utrustning och vapen samt att du dessutom ska få ratta rymdskepp.

Void Bastards släpps till PC och Xbox One, och kommer ingå i Xbox Game Pass redan från lanseringen någon gång nästa år. Kolla in den aningen märkliga trailern nedan.

HQ
Void Bastards

Relaterade texter

0
GRTV myser lite med Void Bastards

GRTV myser lite med Void Bastards

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Varje veckodag (och ibland helger, men bara om vi känner oss givmilda och arbetstokiga) sänder vi klockan 16:00 något som sedan 2014 har kallats för Gamereactor Live....



Loading next content