Svenska
Gamereactor
nyheter
Insurgency: Sandstorm

Krutsalvor och realism i den nya Insurgency: Sandstorm-trailern

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det nya och hett efterlängtade Insurgency-spelet kommer att släppas den 19 september till PC. Tanken var egentligen att konsolversionerna skulle komma ut i år också, men på grund av lite hederligt smörj och perfektionsambitioner har Focus Home Interactive valt att försena konsolversionen till första halvan av nästa år.

För att påminna oss om premiären av beta-perioden som inleds den 30 augusti (utifrån att du förhandsbokar Sandstorm på Steam) så har utvecklarligan slängt ut en ny trailer, vilken du ser här nedan:

Insurgency: Sandstorm
Förhoppningsvis kommer du kunna bestämma dig om Sandstorm är värt ett köp utifrån vår förhandstitt som vi publicerar om några dagar.
HQ

Relaterade texter

Insurgency: SandstormScore

Insurgency: Sandstorm

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

New World Interactive blandar Counter-Strike med Arma III och bjuder på ett taktiskt, realistiskt multiplayerspel proppat med personlighet...

0
GRTV spelar Insurgency: Sandstorm

GRTV spelar Insurgency: Sandstorm

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Du vet hur det fungerar vid det här laget. Varje dag klockan 16:00 drar vi igång något som vi valt att döpa till Gamereactor Live där skribenter från hela vårt 14 länder...

2
Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm

FÖRHANDSTITT. Skrivet av André Wigert

New World Interactive har ställt sig rakt i mitten mellan simulation och arkad i den efterlängtade Insurgency-uppföljaren. Vi har sammanfattat det du behöver veta innan beta-perioden inleds nu på torsdag.



Loading next content