Svenska
Gamereactor
nyheter

Polis försöker konfiskera "eldkastare" från Youtube-profil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Internet är, som vi alla vet, ett underbart ställe för roligheter, dumheter och konstigheter. En kille på Youtube vid namn ProSyndicate (Tom Cassell) tyckte det verkade roligt att kuta omkring med en eldkastare tillverkad av Elon Musks bolag (Boring Company). Tekniskt sett är det inte en eldkastare men effekten är åtminstone eld, vilket är det viktiga. ProSyndicate la upp ett videoklipp på redan nämnd eldkastare och det gjorde att polisen tyckte det var värt att komma på hembesök. Det här berättar han i ett mail till Kotaku:

"When I first spoke with them, they asked for me to hand over the Not A Flamethrower, to which I replied that I wouldn't being doing [it] as I'm awaiting legal guidance before making any decisions,"

Han kom alltså överens med polisen om att hans advokat skulle kolla på ärendet innan eldkastaren (som inte är en eldkastare) överlämnades till myndigheterna. Den som lever får se hur ärendet slutar.

Polis försöker konfiskera "eldkastare" från Youtube-profil
Elon Musk drog igång eldkastarprojektet som ett ruttet Twitter-skämt som sedan blev verklighet på grund av ett vad. Puffran i sig sålde slut på några ynka minuter.


Loading next content