Svenska
Gamereactor
nyheter

Sony firar milstolpe med en ny Playstation 4 Pro

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är inte varje dag ett bolag firar att dem har lyckats sälja över 500 miljoner enheter. Men det har Sony lyckats med och den totala siffran är över 525.3 miljoner Playstation-enheter(PlayStation, PS2, PSP, PSP Go, PS3, PS Vita, PS Vita TV, och PS4). Det är inte en liten siffra och vi förstår att det här måste firas. Och varför inte göra det med en helt ny Playstation 4 Pro.

Sony firar milstolpe med en ny Playstation 4 Pro

500 Million Limited Edition Playstation 4 Pro heter denna jubileumsutgåva och i detta paket innehåller det en massa gotta, så som en Dualshock-kontroll och en Playstation-kamera som båda matcher konsolen. Och inte nog med det så skickar Sony med ett vertikalt ställ och mono-hörlurar. Ooooooch givetvis ska vi inte heller glömma att jubileumsutgåvan innehåller 2TB i lagringsutrymme.

Sony firar milstolpe med en ny Playstation 4 Pro

Fast det är ju inte över än, för varenda 500 Million Limited Edition Playstation 4 Pro kommer det också komma med en kopparfärgad jubileumsplatta med ett serienummer på framsidan av konsolen. Och det är här du ska hålla ögonen öppna. För har du riktigt tur kanske det är just du som får en Playstation 4 Pro där det kanske står 09995(9 september, 1995) vilket var lanseringsdatumet för Playstation i USA.

Sony firar milstolpe med en ny Playstation 4 Pro

Denna Playstation 4 Pro har ett halvgenomskinligt mörkblått skal och Playstation-logan är kopparfärgad och detsamma gäller PS4-logan. Det kommer också komma en Dualshock 4-handkontroll(700kr) som du kan köpa utan konsolen samt trådlösa hörlurar(1000kr) som är mörkblå fast med guldfärg istället för kopparfärg. Priset för hela jubileumsutgåvan? Ja, det kommer ligga runt 5000 kronor och förhandsbokningar börjar den 24 augusti, men det är inte över. Nej, för det kommer bara finnas 50 000 tillgängliga.

Sony firar milstolpe med en ny Playstation 4 Pro

Tack Gamespot



Loading next content