Svenska
Gamereactor
nyheter
Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm försenat till PS4 och Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

New World Interactive filar just nu, som du säkert vet, på Insurgency: Sandstorm vilket var tänkte att släppas i september, Och det kommer det också att bli, men bara till PC. Utvecklarna meddelar att versionerna till Playstation 4 och Xbox One blivit försenade och kommer nu istället under första halvan av 2019. Orsaken är att studion uppger sig behöva "more time to polish the console experience".

PC-versionen släpps med följande spellägen: Push, Firefight, Capture the Base (Versus) och Checkpoint (Coop). Operation samt Outpost läggs till kort efter lanseringen eftersom även dessa "need some more attention". Vi kan efter lanseringen sedan vänta oss en strid ström av nya vapen, uppgraderingar, banor och stöd för moddar.

En trave nya bilder från spelet hittar du här nedan. Hur ser ditt eget sug inför Insurgency: Sandstorm ut?

Insurgency: Sandstorm
Insurgency: SandstormInsurgency: Sandstorm
Insurgency: SandstormInsurgency: SandstormInsurgency: Sandstorm
Insurgency: SandstormInsurgency: SandstormInsurgency: Sandstorm

Relaterade texter

Insurgency: SandstormScore

Insurgency: Sandstorm

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

New World Interactive blandar Counter-Strike med Arma III och bjuder på ett taktiskt, realistiskt multiplayerspel proppat med personlighet...

0
GRTV spelar Insurgency: Sandstorm

GRTV spelar Insurgency: Sandstorm

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Du vet hur det fungerar vid det här laget. Varje dag klockan 16:00 drar vi igång något som vi valt att döpa till Gamereactor Live där skribenter från hela vårt 14 länder...

2
Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm

FÖRHANDSTITT. Skrivet av André Wigert

New World Interactive har ställt sig rakt i mitten mellan simulation och arkad i den efterlängtade Insurgency-uppföljaren. Vi har sammanfattat det du behöver veta innan beta-perioden inleds nu på torsdag.



Loading next content