Svenska
Gamereactor
nyheter
Medal of Honor Heroes

Medal of Honor: Airborne officiellt utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

De första detaljerna om Medal of Honor: Airborne som tidigare i veckan dök upp i amerikanska Game Informer har nu bekräftats av Electronic Arts som officiellt utannonserat nästa del i sin populära krigsspelsserie.

HQ

Så här beskrivs spelets upplägg i pressreleasen:

"I Medal of Honor Airborne tar man rollen som Boyd Travers, en soldat i 82nd Airborne Division som är inblandad i strider över hela Europa. Från krigets början på Sicilien till de slutliga striderna i Tyskland börjar varje uppdrag med fallskärmshopp bakom fiendens linjer.

Spelarens möjlighet att bestämma sin startposition varierar mellan varje uppdrag. Man kan se hela operationen från luften och sedan kontrollerar man sitt fallskärmshopp för att välja bästa möjliga position för att börja sitt uppdrag. Väl på marken gäller det att snabbt samla sig och utvärdera den omgivande terrängen. Till din hjälp har du en stor arsenal av tidsenliga vapen alla med sin unika karaktär. Välj sedan din egen väg i den fria FPS-miljön."

Tidigare har spel i den här genren har byggt mycket på förutbestämda händelser och "korridorliknande" bandesign, så på förhand låter upplägget mycket intressant. Det återstår naturligtvis att se exakt hur fritt upplägget verkligen blir.

När det kommer till releasedatum så ska spelet släppas till Playstation 3 och Xbox 360 under vintern 2006 (inget släppdatum nämns för PC, PS2 och Xbox-versionerna). Anledningen till att det är lite oklart är förmodligen att premiären för Playstation 3 ännu inte är spikad. Kanske tänker sig Electronic Arts att Medal of Honor: Airborne ska släppas till PS3-premiären?

Relaterade texter



Loading next content