Svenska
Gamereactor
nyheter
Agony

Köttmumsiga Agony har visats upp i en ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att skildra hur helvetet ser ut är inte något ovanligt hos populärkultur, men frågan är om inte Madmind Studios är på luppen att släppa den mest brutala tolkningen av livet efter döden för den som gjort sig förtjänt av en plats i underjorden. Agony utannonserades för två år sedan av ett spelmakargäng som tidigare jobbat The Witcher, Sniper: Ghost Warrior 2, The Division, och de är sannerligen inte rädda för att proppa sin nytitel full med brutal miljödesign och nakna farbröder. Med andra ord bör det kikas över axeln innan du spanar in trailern. Den kan nämligen vara högst olämplig för nyfikna småsyskon och barnbarn.

Agony
Den 29 maj, då är det dags att se efter om Madmind Studios meckat ihop ett brutalare helvete än vad vi sett i God of War eller Dante's Inferno.

Relaterade texter

AgonyScore

Agony

RECENSION. Skrivet av Lina Svensson

Är du redo att dra åt helvete? I veckan öppnades helvetets portar på vid gavel och du är numera välkommen att stiga in. Om du vågar. Ta sats och störtdyk ner i detta inferno tillsammans med Lina. Vi ska så långt ner man bara kan komma. Det har blivit dags att sätta tänderna i Agony.

0
GRTV myser med demonerna i Agony

GRTV myser med demonerna i Agony

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Varje veckodag (och ibland helger, men bara om vi känner oss givmilda och arbetstokiga) sänder vi klockan 16:00 något som sedan 2014 har kallats för Gamereactor Live....



Loading next content