Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Red Dead Redemption och fem andra spel får Xbox One X-stöd

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi tidigare rapporterat körde Microsoft andra avsnittet av sin Inside Xbox-show sent igår natt, där de på förhand lovat att prata mer om bakåtkompatibiliteten. Och det löftet hölls med råge och sex Xbox 360-spel som fungerar till Xbox One har nu fått stöd för Xbox One X med 4K-upplösning och bättre färger. Även om det rakt igenom är en stabil lista över spel med titlar som Gears of War 2, Sonic Generations och Star Wars: The Force Unleashed - så är det ett som sticker ut extra mycket; Red Read Redemption.

Och du behöver inte vänta på att kunna avnjuta Rockstars western-epos i 4K heller då uppdateringen finns ute nu. Vi har inte hunnit testa själva ännu, men Resetera-användaren Gossi har postat en screenshot från just Red Dead Redemption i 4K som du kan kolla in nedan. Läckert, inte sant?

De andra två Xbox 360-titlarna (utöver de fyra nämnda ovan) som får Xbox One X-behandlingen är Darksiders och Portal 2. Kommer du testa några av dessa till din Xbox One X?

Red Dead Redemption
Screenshot från Resetera-användaren Gossi.

Relaterade texter

Red Dead Redemption (2023)Score

Red Dead Redemption (2023)

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Här kan du läsa vår originalrecension från 2010. Det är rätt sjukt hur snabbt tiden går, men det är hela 13 år sedan vi fick Red Dead Redemption i näven och lyckligt...

Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Japp, vilda västern har just blivit ännu lite vildare och köttiga zombies har tagit över. Glöm elaka outlaws och skjutglada mexikaner i John Marstons hårdaste äventyr hittills...



Loading next content