Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer 40,000: Deathwatch - Enhanced Edition

Warhammer 40.000: Deathwatch kommer till Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Framgångarna för Switch gör att allt fler utvecklare och utgivare försöker få ut sina titlar till formatet, och nu hakar Rodeo Games på tåget och utannonserar en Enhanced Edition av Warhammer 40 000: Deathwatch till formatet. Det debuterade 2015 till Ios och släpptes senare till PC och därefter Playstation 4.

Med tanke på mängden Warhammer 40K-spel som finns ute just nu är det värt att poängtera att detta inte är besläktat med varken Space Hulk: Deathwing eller nyligen släppta Vermintide 2 annat än att de delar universum. Det är istället ett strategispel i samma anda som Xcom-serien, och vi gillade det till övriga format så vi tycker absolut att ni ska hålla utkik efter den förbättrade Switch-utgåvan.

Den 21 september är det premiärdags. Vi återkommer till denna version när vi får bilder och trailers samt information om exakt vad det är som kommer vara "Enhanced" till Switch.

Warhammer 40,000: Deathwatch - Enhanced EditionWarhammer 40,000: Deathwatch - Enhanced EditionWarhammer 40,000: Deathwatch - Enhanced Edition

Relaterade texter

4
Warhammer 40,000: Deathwatch utmanar Xcom 2

Warhammer 40,000: Deathwatch utmanar Xcom 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Som du kanske minns utannonserade Firaxis nyligen att Xcom 2 behöver mer finputsning och att det därför skjuts upp några månader. Nu skriver brittiska Rodeo Games i en...



Loading next content