Svenska
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell: Double Agent

Splinter Cell: Double Agent officiellt - nya bilder och info

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi berättade om Splinter Cell 4 redan i vårt novembernummer av tidningen, men nu har Ubisoft officiellt utannonserat spelet som släpps till Gamecuve, PC, Playstation 2, Xbox och Xbox 360 till våren.

Så beskriver Ubisoft själva handlingen i spelet:

"Agentveteranen Sam Fisher är tillbaka, men han har aldrig stått ansikte mot ansikte med en fiende som denna. För att stoppa ett fasansfullt terrorangrepp måste han infiltrera en fruktlös terroristgrupp och ödelägga den inifrån. För första gången någonsin får du uppleva den ändlösa spänningen och de svåra dilemmana genom att bli en dubbelagent. När du infiltrerar en terrorist organisation i deras amerikanska huvudkontor måste du noga väga konsekvenserna av dina val. Dödar du för många terrorister avslöjar du dig. Väntar du för länge kommer miljoner att dö. Gör vad du tror är rätt för att fullfölja ditt uppdrag, men se till att du gör det med livet i behåll."

Det låter som en spännande ny utveckling av spelet och ett sätt för Ubisoft att variera miljöerna och kanske även utveckla Sam Fishers och övriga karaktärers personlighet.

Ubisoft har även spaltat upp en rad höjdpunkter som det fjärde spelet bjuder på:

- Dubbla uppdrag att utföra: NSA:s regeringsagenter och terrorister kräver att du utför motsatta uppdrag samtidigt.

- Upplev spänningen genom att vara dubbel agent: Använd autentisk taktik som används av dagens dubbelagenter för att sabotera terroristernas planer.

- Spännande historia: Dina val har inflytande på hur historien utvecklar sig, och leder till alternativa slut.

- En värld av internationella uppdrag: Uppdrag från hela världen, från Asien till Afrika eller till hjärtat av USA. Upplev extrema situationer: under vatten eller i sandstormar, gömd bakom damm eller rök - eller hängandes i fallskärm.

- Ny utrustning: Bemästra det senaste inom vapen och utrustning, använt av NSA agenter och i tillägg terrorist vapen från svartabörsen.

- Innovativt online gameplay: Den kritikerrosade multiplayer delen från Splinter Cell är tillbaka med helt nya möjligheter för varje enskild konsol.

När det gäller det sistnämnda kommer man numera att kunna spela i lag om tre personer och PS2- och Xbox-versionerna kommer att bjuda på ett speciellt "agenter mot agenter"-läge.

Spana in bilderna nedan som kommer från versionen till nuvarande konsoler (GC, PS2, Xbox). För den som är intresserad kan vi också rekommendera den officiella teasersiten.

Splinter Cell: Double AgentSplinter Cell: Double AgentSplinter Cell: Double AgentSplinter Cell: Double Agent

Relaterade texter



Loading next content