Svenska
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Survive

Konami-kritiskt meddelande hittat i Metal Gear Survive

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En gamer med höksyn har noterat ett påskägg i Metal Gear Survive och rapporterar om sina fynd på Twitter. Det är relaterat till det faktum att seriens skapare, Hideo Kojima, och Konami skiljdes åt för något år med mycket osämja emellan.

Några av utvecklarna som tidigare jobbat med Metal Gear följde med Kojima till hans nya studio, medan ytterligare andra blev kvar hos Konami. Tydligen är dock inte alla som är kvar hos Konami helt nöjda med sin sits och har kommit på ett sätt att protestera offentligt.

I början av Metal Gear Survive-storyn ombeds du skriva in ditt namn som sedan syns tillsammans med en massa andra namn i en lista. Efternamnens första bokstäver bildar dock meddelandet "KJP FOREVER", vilket knappast är en slump och står för "Kojima Productions forever". I samma lista hittar vi för övrigt även ett öknamn på spelets director Yota Tsutsumizaki som här kallas "Bastard Yota" samt producenten Yuji Korekado som är listad som "Cunning Yuji".

Vi förmodar att det kommer patchas bort illa kvickt och att något kommer få sparken omgående, men det är ett roligt tilltag ändå, eller vad säger ni? Metal Gear Survive finns ute nu till PC, Playstation 4 och Xbox One - och vår recension hittar ni på denna länk.

Metal Gear Survive
En lista som Konami nog borde ha granskat lite mer noggrant...

Tack PC Gamer

Relaterade texter



Loading next content