Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Origins

Första DLC:n till Assassin's Creed Origins släpps nästa vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Har du väntat på mer information gällande Assassin's Creed Origins första expansion? Då kan du sluta vänta precis just nu, Ubisoft avslöjade nämligen releasedatumet för både spelets första och andra expansion. The Hidden Ones, spelets första DLC, släpps redan den 23:e januari och tillför ett nytt område, nya uppdrag, nya vapen, en ny rustning med mera. DLC-paketet utspelar sig fyra år efter Assassin's Creed Origins slutliga händelser och de av er som inte tröttnat på att levla Bayek kommer att kunna uppgradera er lönnmördare till level 42. Ett kortare uppdrag, "Incoming Threat", kommer att släppas gratis för att värma upp era lönnmördarfärdigheter tills releasen.

De av er som inte pröjsat för spelets säsongspass kan klicka hem The Hidden Ones för omkring $9.99 (alltså omkring 80 svenska kronor).

Den andra massiva expansionen, The Curse of the Pharaohs, släpps den 6:e mars och bjuder på en mer ruggig upplevelse där Bayek måste ta sig an odöda och övernaturliga varelser.

Läs mer här.

Assassin's Creed Origins

Relaterade texter

Assassin's Creed OriginsScore

Assassin's Creed Origins

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

De diskreta lönnmördarna är tillbaka efter ett sabbatsår, var det tillräckligt för att få en något stagnerad spelserie att nå upp till sin potential? Kim Orremark har satt betyg...



Loading next content