Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

Elder Scrolls Online firar tio miljoner spelare med gratishelg till PC och PS4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Elder Scrolls Online fortsätter växa och nu meddelar Zenimax Online Studios att de nått en ny milstolpe värd att uppmärksamma. Spelet, som lanserades 2014, har nu klättrat över tio miljoner spelare och för att fira detta planerar Zenimax nu flera trevligheter.

Först och främst är spelet nu helt gratis (utan Morrowind-expansionen) till PC, Mac och Playstation 4 fram till den 6 december. De med Xbox One fick sin gratisperiod tidigare denna månad och får därför inte vara med denna gång. Som vanligt gäller att om du gillar spelet och sedan vill köpa det, får du behålla dina sparfiler.

Dessutom ska ett Dungeon Event köras där spelare får chansen att vinna fina priser. Det inkluderar kostymer samt hus- och riddjur. De som är med och tävlar har även chansen att få priser utanför spelet, däribland en resa till PAX East 2018 och en The Elder Scrolls Online-lackad konsol. Här nedan finns en trailer om allt detta.

HQ
The Elder Scrolls Online

Relaterade texter

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Zenimax Online Studios har jobbat i sju år och dundrar nu ut ett av de mest påkostade onlinerollspelen någonsin. Oskar Nyström har hårdtestat...

0
The Elder Scrolls Online fyller tio år

The Elder Scrolls Online fyller tio år

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har nu faktiskt gått tio år sedan The Elder Scrolls Online ursprungligen lanserades. Spelet släpptes först till PC och Mac år 2014 och tog sig senare till PS4 och...



Loading next content