Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel Avengers: Battle for Earth

Ubisofts Avengers-spel på bild

Smiska skrulls på löpande band

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det kom ju inget officiellt spel till Avengers-filmen som släpptes på bio i våras, med tanke på hur resten av de tidigare Marvel-spelen sett ut, är nog det lika bra. Men Ubisoft har skaffat sig licensen att göra ett Avengers-spel trots allt och här kommer vi få se såväl Skrulls som en mängd andra skurkar invadera jorden för att ta kontroll över den. Hela 20 olika karaktärer kommer finnas med, både trevliga och otrevliga sällar. Spelbara verkar bli Hulk, Iron-Man, Captain America och Thor.

Det kommer finnas stöd för att med hjälp av rörelsestyrning använda sig av specialattacker och det inns såväl solokampanj, som co-op och utmaningsläge inkluderat. Teamet på Ubisoft Quebec har satsat på att få en stil som kan jämföras med den i serietidningarna och det utlovas en djup system med massor av olika attacker. De första bilderna på The Avengers: Battle for Earth finns här nedanför.

Marvel Avengers: Battle for EarthMarvel Avengers: Battle for EarthMarvel Avengers: Battle for EarthMarvel Avengers: Battle for Earth

Relaterade texter



Loading next content