Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda släpps till EA Access

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA Access samt PC-motsvarigheten Origin Access har visat sig vara prisvärda sätt att få ta på många nya spel till en låg kostnad (samt tjuvstarta med tio timmars tillgång till alla EA-spel en vecka innan lansering), och enligt EA själva har tjänsten blivit populär. Ett tydligt tecken på sistnämnda är hur de fortsätter bygga ut konceptet med fler spel och denna gång handlar det om Mass Effect: Andromeda.

Spelet släpptes för bara drygt ett halvår sedan, men kan nu alltså laddas hem för alla som prenumererar på Access-tjänsterna. Andra fördselar med att få göra det är ovan nämnda tjuvstarter som i höst betyder att du kan komma igång med Star Wars Battlefront II samt Need For Speed Payback före andra och se om det är spel i din smak.

Mass Effect: Andromeda

Tack PC Gamer

Relaterade texter

Mass Effect: AndromedaScore

Mass Effect: Andromeda

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

Året är 2185 och mänskligheten har hittat till en avlägsen galax. Har Biowares succéserie Mass Effect hittat ett värdigt hem i Andromeda?

Bioware: Mass Effect-serien är inte död

Bioware: Mass Effect-serien är inte död

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bioware arbetar för tillfället stenhårt på Anthem, och enligt samstämmiga rykten är i princip allt annat mer eller mindre lagt på is - inklusive Dragon Age 4. Det leder...



Loading next content