Svenska
Gamereactor
nyheter
Agents of Mayhem

Vinnaren av vår Agents of Mayhem-tävling utsedd

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var inte särskilt många av er som var särskilt sugna på att delta i denna tävling (särskilt inte i jämförelse med många andra tävlingar vi kört under 2017 som dragit upp mot 10 000 deltagare), men vi fick i alla fall in en bunt svar från er här hemma i Svedala, för att inte nämna alla som tävlade om finpriset innehållande Agents of Mayhem-rullskirdskor och annat smått/gott från Volition, från de andra Gamereactor-länderna.

Vi frågade dig om vad du skulle döpa din alldeles egenskapade spelfigur till om du var med i Agents of Mayhem-spelet och bland svaren har vi korat användaren Görtas karaktär till tävlingens vinnare. Såhär lät hans namn + motivering:

"Jag är så klart Soy Boy. Volition gör narr av varenda modern rörelse som finns, så då kan de ju lika gärna reta veganer som stör mig lite grann. Utrustad med tofugranater och bambuskott (skott, hö-hö) står jag redo att visa Seoul hur mycket bad guy-fläsk jag kan smiska."

Grattis till dig, Görta. Du får priserna hemskickade vilket innefattar specialdesignade rullskridskor, en Mayhem-lunchlåda, en Johnny Gat-staty, en tröja och såklart spelet till ditt val av format. Mer i din PM-inkorg angående val av format samt adress dit du vill ha prylarna skickade. Tack till alla andra som deltog, också.

Agents of Mayhem

Relaterade texter

1
Agents of MayhemScore

Agents of Mayhem

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Volitions explosiva humortrend fortsätter med Agents of Mayhem. Adam har satt betyg.



Loading next content