Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Kika på den andra delen av vår Fire Emblem-videoserie, vinn en New 3DS XL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Vi här på Gamereactor älskar Fire Emblem-serien innerligt, gör du det också? Bra-bra. Då ska du absolut kika in vår nya videoserie där vi kikar närmare på vad som är unikt för denna anrika spelföljetong, allt för att förbereda dig (och oss) inför releasen av kommande Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia.

Video 2: Vad är det som gör Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia unikt?
I denna (andra) video kikar vi närmare på vad som gör Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia unikt och ställer en ny fråga som vi vill att du svarar på i form av en kommentar nedan, för att ha chansen att vinna en New 3DS XL-konsol. Vilket spel från Fire Emblem-serien är din favorittitel?

HQ

I den första videon kikar Magnus närmare på spelseriens grunder och varför det blev en supersuccé, från början. Under videons gång får du reda på när det första spelet släpptes och vi vill nu veta vilket år?

HQ

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia är inte den mest traditionella delen i spelserien utan är snarare väl anpassat till Nintendo Switch och denna debut på Nintendos nya spelmaskin vill vi här på Gamereactor fira med en serie Nintendo-sponsrade videoserier där Gamereactor Danmark med chefredaktören Magnus i spetsen pratar om vad som gör Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia unikt. Du kan vinna finfina priser genom att kika igenom videosnuttarna och svara på den frågan vi ställer i varje video.

Om du svarar rätt på samtliga frågor i denna video samt de kommande snuttarna, kan du vinna en Nintendo New 3DS XL-konsol. Första frågan finner du ovan och svaret hittar du inuti videon som sådan. Kika noga och svara i form av en kommentar nedan.

Relaterade texter



Loading next content