Svenska
Gamereactor
nyheter
Starcraft

Samlare lämnar tillbaka Starcraft-källkoden och får gratis resa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En Reddit-användare vid namn Khemist49 råkade hitta en skiva som det stod "Star Craft Gold Master Source Code" på när han köpte en låda med Blizzard-relaterade prylar i på Ebay. Något förundrad visste han inte exakt vad han skulle göra med den men blev snabbt kontaktad av Blizzard och efter lite rättslig rådfrågning skickade han skivan till sin forna ägare som blev oerhört tacksamma och ringde upp honom, igen. Han fick frågan om han visste vad BlizzCon är, vilket han självklart gjorde, men han berättade att han aldrig har lyckats få tag på biljetter och att han egentligen bor på fel kust.

Personen från Blizzard meddelade glatt att han ska få gå i år, helt utan kostnad, och att de dessutom ville gå ut och ta en drink med honom på plats. Inte nog med det, han fick även ett jättelåda innehållandes diverse spelprylar och en kopia av Overwatch. Blizzard kommenterade händelsen till Kotaku: "We wanted to show an appropriate level of appreciation to the player for doing the right thing, not just from Blizzard, but on behalf of the large and active community of players who still enjoy StarCraft today"

Råkar du hitta källkoder, skicka tillbaka dem, det kan löna sig.

Starcraft

Relaterade texter

6
Nu har Starcraft: Remastered släppts

Nu har Starcraft: Remastered släppts

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det var i slutet av mars det utannonserades en remaster av klassiska Starcraft, vilket skulle släppas nu i augusti. Och nu är premiärdagen här och spelet kan laddas hem...



Loading next content