Svenska
Gamereactor
nyheter

Chris Pratts Cowboy Viking Ninja-film är fortfarande på gång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ända sedan Chris Pratt skaffade sig magrutor och tränade bort sina extrakilon inför rollen som Star-Lord i Guardians of the Galaxy har den forne Parks and Recreation-stjärnan blivit omåttligt populär bland rollsättarna och studiofolket i Hollywood. Ett tag kändes det som att Pratt var aktuell för i princip varenda actionrulle som gjordes i Hollywood och ett tag ryktades han till och med vara nära att ta över rollen som Indiana Jones från Harrison Ford.

Ett av de mer spännande projekten som Pratt hade på gång var filmatiseringen av serietidningen Cowboy Viking Ninja, om en karaktär vid namn Duncan som efter ett regeringsexperiment förvandlas till en superagent med egenskaper från (stor överraskning) en cowboy, en viking och en ninja. Dessa egenskaper använder sen Duncan för att hitta den ansvariga personen bakom experimentet och hämnas.

I en intervju med Collider pratade Pratt lite mer om projektet som varit på tapeten sedan 2014 och menade att det fortfarande är aktuellt, men att det fortfarande finns lite saker att fixa innan det kan bli verklighet.

"It's still in development. It's definitely no joke. We've got a deal and we're moving forward. It's going to be [with] Universal. It's going to be really, really fantastic ... We don't have a director. It's together, it's being put together. But we're in the process of talking to directors.", säger Pratt till Collider.

Chris Pratts Cowboy Viking Ninja-film är fortfarande på gång


Loading next content