Svenska
Gamereactor
nyheter

Narnia kommer tillbaka med Captain America-regissören bakom kameran

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var sju år sedan den senaste Narnia-filmen hade biopremiär och många hade säkert gett upp hoppet om att se fler filmer i serien och ställt in sig på att en nyinspelning lurade i vassen, men nu verkar filmbolaget vara redo att öppna upp garderoben igen och bjuda in tittarna på ytterligare en vända till C.S Lewis magiska värld. Variety rapporterar att Joe Johnston har fått i uppgift att ta sig an regisysslan på den fjärde delen i serien som kommer vara en fortsättning istället för en ren nyinspelning.

Ett spännande val, tycker vi på redaktionen, då Johnston genom åren imponerat med sina härliga popcornäventyr som The Rocketeer, Jumanji, Captain America: The First Avenger och inte minst gamla kultrullen Älskling, jag krympte barnen. Om det nu är någon som kan gjuta nytt liv i serien och få den att bli underhållande, så är det nog Johnston, vilket också producenterna bakom filmen verkar hålla med om.

"Joe is a wonderful storyteller who is equally at home in the biggest franchises and the most intimate character pieces. Because C.S. Lewis' story is iconic and epic, but also tender, personal, and emotional, he's the perfect choice to bring 'The Silver Chair' to the screen.", säger producenten Mark Gordon till Variety.

Chronicles of Narnia: The Silver Chair har i nuläget inget premiärdatum.

Narnia kommer tillbaka med Captain America-regissören bakom kameran


Loading next content